Týmová péče v Biorganice

1.6.2023
Někdy je třeba se nechat hýčkat. Právě proto jsme v březnu pro naše klientky uspořádaly Den péče pro babičky. A tu nám došlo, že někdy potřebujeme hýčkat i my samotné! A tak jsme na konci května vyrazily do showroomu společnosti BIORGANICA. Jsme rády, že jsme spojily síly s tak skvělým partnerem, jakým je BiOrganica a její tým. Dlouhodobá a smysluplná spolupráce je to, co nás motivuje a pohání dál. Už teď se těšíme na další aktivity, které společně vymyslíme a zrealizujeme.
Týmová péče v Biorganice

V krásných prostorách showroomu BiOrganica na pražské Ořechovce se o nás staraly dobré duše Jana a Bára. Začaly jsme meditací, a tou jsme také končily. Sdílely jsme prostor tady a teď, naše pocity, relaxovaly mezi lidmi, které máme rády a odložily každodenní shon. 

Dostaly jsme také úžasnou masku na obličej - Superfood a Choco od značky INLIGHT - a hned se cítily jako bohyně! Možná i proto, že nám Jana a Bára u toho navíc masírovaly ruce. Prostě péče v naprostém TOPu! 

Poté jsme si společně namalovaly nadační VISION BOARD a nechaly se nalíčit dekorativní kosmetikou ZUII. Každá jsme si odnesla vlastnoručně vyrobený náramek z provázku a kamínků z drceného křišťálku a na památku dostaly ještě balíček s olejem z arnikou na uvolnění a klidný spánek.

DOPORUČUJEME

Děkujeme za krásný a nám na míru ušitý teambuilding, do kterého jste se dobrovolnicky zapojily a s láskou se staraly o naše tělo i duši. Moc si vážíme všech darů a vaší podpory. ♥️