Táňa získala Duhového delfína

21.10.2022
Duhový delfín. Takový titul a ocenění v minulých týdnech obdržela Taťána Kuchařová, zakladatelka Nadace Krása pomoci, za svou činnost pro seniory. Ocenila ji odborná porota ankety Marketér roku 2021.
Táňa získala Duhového delfína

Nadaci Krása pomoci založila Taťána už v roce 2008, tedy dva roky po úspěchu v soutěži Miss World. Od té doby přes Nadaci pomohla tisícům seniorů po celé republice a seniorskou tématiku přenesla a stále přenáší do veřejného prostoru. Právě proto byla navržena do soutěže Marketér roku 2021 (pořadatel: Česká marketingová společnost) a svou nominaci proměnila v ocenění Duhový delfín.  

Velice si vážím takového ocenění, ač pro něj tuhle práci člověk nedělá. To, že Nadace Krása pomoci může fungovat a pomáhat skutečně konkrétním lidem, je zásluha celého mého Krásného týmu, takže cena Duhový delfín je vlastně i pro ně,” uvedla Taťána Kuchařová.  

Skutečně, pro celou Nadaci je toto ocenění velkým motorem a trochu i závazkem k tomu, aby ve své činnosti pokračovala a rozšiřovala služby a projekty, které nabízí.   

Díky podobným úspěchům a oceněním víme, že jsme na správné cestě a že naše práce dává smysl nejen nám a našim klientům, ale i veřejnosti,” doplňuje ředitelka Nadace Soňa H. Morawitzová. “I když je současná hospodářská situace pro organizace našeho typu nepříznivá, ač důležitost pomoci seniorům vzrůstá, chystáme se ještě rozšiřovat naši pomoci i působnost,” slíbila ředitelka.  

O Taťáně Kuchařové  

Taťána Kuchařová je česká modelka, influencerka a zakladatelka a předsedkyně správní rady Nadace Krása pomoci. V roce 2008 iniciovala založení Nadace Krása pomoci, která se dlouhodobě zaměřila na pomoc seniorům. Od roku 2017 je ambasadorkou Cílů udržitelného rozvoje v rámci agendy OSN. Díky své činnosti zaměřující se dlouhodobě na pomoc seniorům byla označena světovou mezinárodní organizací World Network of Young Leaders and Entrepreneurs jako mezinárodní lídr mladé generace.  

  

O Nadaci Krása pomoci  

Nadace Krása pomoci pomáhá babičkám a dědům, kteří na závěr svého života zůstali sami. Její vizí je důstojný a kvalitní život seniorů tam, kde je jim dobře.  

Krása pomoci byla založena v roce 2008 Taťánou Kuchařovou, od té doby činnost Nadace stále roste. Dosud pomohla seniorům po celé republice částkou přes 50 milionů korun. V projektu Doma bez obav Nadace přímo pomáhá konkrétním seniorům, aby ke kvalitnímu životu v domácím prostředí měli vše, co potřebují. Doprovody, úřady, psychologická pomoc, propojení s dobrovolníkem, to všechno přispívá k tomu, že je poslední kapitola životního příběhu seniora pěkná a důstojná.   

Nadace také ve svém projektu Zlatá práce pomáhá osobám nad padesát let uplatnit se na trhu práce. Nedílnou součástí práce Nadace je osvěta ve veřejném prostoru v oblastech výživy seniorů, důchodů i třeba dezinformací.  

Nadace Krása pomoci provází stárnutím a propojuje generace.  

  

O soutěži Marketér roku  

Prezidium České marketingové společnosti vyhlašuje každoročně soutěž Marketér roku, jejímž cílem je výběr osobností, které se podílejí na úspěšném rozvoji vlastní firmy či instituce, i na rozvoji marketingu všeobecně. Přihlásit se mohou všichni zájemci, kteří jsou činní v oblasti marketingu v jakékoliv hospodářské či jiné organizaci, podnikatelské i veřejné. Oblastí činnosti se rozumí přímé působení v marketingovém managementu a marketingových funkcích ve výrobních, obchodních, dopravních a dalších oborech hospodářství, v poradenských a výzkumných marketingových organizacích, ve školství a jiných formách vzdělávací činnosti i v oblasti vědecké práce.