ŠPERKY SPOJÍ KRÁSU ŘEMESLA I POMOCI

13.9.2023
Šperky, které sluší každé dámě. Můžou být vaše! Až do 26.9. 2023 můžete na platformě DOBROBOT dražit zlaté šperky od společnosti Danfil Diamonds , které pro tuto příležitost nafotila zpěvačka Marie Rottrová.
ŠPERKY SPOJÍ KRÁSU ŘEMESLA I POMOCI

CHCI VĚDĚT VÍCE O AUKCI ŠPERKŮ

Výtěžek z aukce podpoří hlavní misi Krásy pomoci – předcházet sociální izolaci a osamělosti seniorů a podporovat mezigenerační přátelství. Tyhle krásné šperky budeme jejich novému majiteli předávat na oslavě Mezinárodního dne seniorů 2. října v Praze, kde bude možné se potkat nejen se skvělým Krásným týmem, ale i klienty nadace.

 

Co o šperkách říkají v Danfil?

Kolekce Heritage nejsou jenom šperky, jsou to kusy historie, připomínky času, kdy elegance a dovednost řemeslníka měly své vlastní místo. Víme, že skutečná hodnota těchto šperků spočívá nejen v jejich kráse, ale také v síle, jakou mohou nést, když se stanou nástrojem pomoci druhým. V Danfilu usilujeme o zachování dědictví naší minulosti, ale nezapomínáme na ty, kteří nám toto dědictví přinesli. Starší generace s sebou nesou nesmírnou moudrost, zkušenosti a příběhy. Jejich životní cesta byla často plná výzev, ale také radosti a lásky. Jsou to naši rodiče, prarodiče a lidé, kteří nám ukázali cestu v tomto světě. S tímto na mysli jsme se rozhodli, že naše šperky z kolekce Heritage budou mít dvojí účel. První je samozřejmě zachovat a sdílet krásu a tradici našeho umění šperkařství. Druhý je mnohem hlubší a dojemnější - pomoci těm, kteří to potřebují. Srdce a duše naší šperkařské firmy jsou naplněny vděčností vůči těm, kteří se rozhodnou této aukce zúčastnit a podpořit tak tento krásný projekt. Nadace Krása pomoci nám umožnila spojit krásu a solidaritu do jednoho aktu lásky a my vám za to děkujeme. 

 

CHCI DO AUKCE