Pohodlnější spánek od NATO Charity Bazaar

23.1.2023
Pohodlnější spánek od NATO Charity Bazaar

Mnoho seniorů ve vyšším věku má nějaké zdravotní problémy a někdy sníženou soběstačnost. Pomoct jim mohou různé pomůcky. Jenže ty jsou často drahé. A to, že je nemají, může to být jeden z důvodů, proč musí opustit svůj domov a jít do ústavní péče. 

Jednou z takových pomůcek je polohovatelná postel. Polohovací lůžka zvyšují komfort při pobytu v posteli a antidekubitní matrace odstraňují proleženiny - díky tomu mohou maminky a tátové, babičky a dědové, zůstat doma, kde je jim dobře.

Právě proto jsme se v minulém roce přihlásili do NATO Charity Bazaar a požádali jej o finanční příspěvek na polohovací lůžka, která bychom mohli nabídnout našim klientům i klientům partnerských organizací. Do spolupráce s námi šla i firma Medesa a poskytla nám a klientům zvýhodněnou nabídku na koupi lůžek.

Klaplo to! Čtyři polohovací postele už mají své majitele!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dovolte mi, abych vám poděkovala za dárek, za polohovací postel pro maminku. Postel nám v domácí péči umožňuji i větší pohyb a variabilitu. Díky posteli může být maminka v kontaktu s návštěvami. A v létě ji budu moct vzít i na dvůr. Děkuji vám jménem svým i jménem své matky."

Marie, dcera paní K.

"S polohovací postelí jsme opravdu spokojeni, ale nejšťastnější je můj tchán. Postel nabízí veškerý komfort, který je v současné době velmi důležitý pro jeho zdravotní stav. Bez chytrých funkcí postele bychom se o něj nedokázali postarat. Takže ještě jednou děkuji za skvělou pomoc, protože díky ní nám zbývají nějaké peníze na pořízení výtahu, který potřebujeme pro jeho dobrou hygienu. Přeji Vám hodně úspěchů ve Vaší práci a mnoho spokojených lidí, kteří díky Vaší pomoci mohou zůstat ve svém domácím prostředí i po vážném úrazu či nemoci."

Veronika H, snacha pana P.

"Velice vám děkuji jménem mé matky. Díky polohovatelné posteli si bude moci užívat kvalitnějšího spánku."

Iveta L, dcera paní P.

 

Jsme rádi, že jsme mohli pomoci dalším seniorům, kteří to potřebovali. Pomůcky, jako jsou právě polohovací postele, jsou velmi důležité pro zvýšení kvality života starších lidí a jejich příbuzných, kteří se o ně starají. 

Děkujeme NATO Charity Bazaar a firmě Medesa za speciální nabídku pro dobrou věc🙏