(NE)TANČILI JSME SE SENIORY 2022

4.11.2022
(Ne)Tančírna pro všechny generace roztančila desítky seniorů! A my už teď víme, že jsme začali hodně pěknou tradici! 
(NE)TANČILI JSME SE SENIORY 2022

Opět pod taktovkou našich skvělý parťáků z Art 4 People a opět v nádherných prostorách Občanské plovárny. Tentokrát v rytmu latinské salsy!  

Ale od začátku – vyzvednou vás doma, pomohou do auta a odvezou skoro až ke stolu – o “naše” babičky a dědy se opět postarali řidiči od Fox Hunter, a krásnými auty zapůjčenými od Mercedes Benz je bezpečně přivezli a odvezli! A díky patří také organizaci Hewer. Cesta ke stolku sice není dlážděná červeným kobercem, ale lemovaná pestrobarevnými balonky od Albi, dalšího tradičního partnera oslav. K dobré kávě nebo sklence vína jsme díky Mirce van Gils a Aničce Kocourkové (Doux) nabídli i výborné zákusky, které by nám mohli závidět snad i v nebi. Navíc bylo na co koukat! Program v latinskoamerických rytmech zahrnoval argentinské tango a salsu a oba tance nás učili profesionálové. 

Záštitu naší krásné akci udělili Ministerstvo práce a sociálních věcí a Magistrát hl. města Prahy. Generálním partnerem se stalo naše milé Penny Market – díky, že se na vás můžeme spolehnout! 

My jsme na místě opět měli svůj “stánek”, na kterém návštěvníci mohli přispět do kasičky a odnést si výrobky od našich partnerů – ponožky, podtácky, tašky, knihu nebo třeba knížku. Díky všem, kteří do kasičky hodili nějaký ten drobák. 

Na odchodnou se tentokrát nehrála pochodovka, ale darovaly růže. Děkujeme Fleuropu za kytičky, které teď všem příchozím – a následně odchozím – dělají radost doma ve vázách. 

Slevomat  – právě vy, kteří jste na portálu Slevomat přispěli na naši výzvu „Kafe pro babi a dědu“, jste zajistili, že všichni senioři měli občerstvení zdarma – a co si budeme povídat, i dobré pohoštění k dobré náladě pomáhá 🙏!  

Tanečním podvečerem a večerem provázela moderátorka Tereza Tobiášová. Na bezchybný průběh večera a celý program profesionálním okem opět dohlíželo Art 4 People – DĚKUJEME!!