Den Krásy potěšil nejen babičky

12.3.2023
Krásné a hýčkané. Kdo? No přece naše klientky, "babičky"! Den Krásy jsme pro ně připravili s BiOOO, Inspirito Flowers, NATU, s kadeřnicí, vizážistkami i manikérkami a hlavně s láskou. Všichni do toho šli jako dobrovolníci bez nároku na odměnu. A taky s úsměvem. A s úsměvem, květinou, balíčkem dobrot a opečované odcházely naše klientky.
Den Krásy potěšil nejen babičky

Kdo o naše klientky pečoval?

O aromaterapii se postarala Bára Hrdličková, o vizáž Renáta Kopřivová - obě skvělé ženy spolupracují s BIOOO.cz.

Péče o nehty se zhostily Lucka a Markéta, účes zase pohlídala Lenka Floriánová.

A krásné fotky máme od Terky Veselé.

Všichni do toho šli bez nároku na odměnu a my moc děkujeme!

 

Při odchodu ještě každá dáma dostala kytici od Inspirito Flowers a balíček dobrot od NATU (balíčky byly dohromady v hodnotě 7500,-!!!)

Věříme, že jsme společně vytvořili den, na který dámy jen tak nezapomenou.

             

Proč jsme se vlastně rozhodli uspořádat takovou akci?

Při příležitosti Mezinárodního dne žen jsme chtěli pečovat o ty "naše" ženy a dopřát jim chvíli, kdy se můžou cítit krásné i navenek. Věříme, že každá žena v jakémkoli věku si takovou péči zaslouží, ač právě v pokročilejší věku jí nepříkládá takovou váhu nebo na ni nemá energii. Možná jí taková péče ani nepřipadá důležitá. Podle nás ale je!

 

A proč je to pro nás vlastně tak důležité? 

Průměrný věk našich klientek je 82 let. Mnoho z nich má zdravotní omezení, které je brzdí nejen při chůzi, ale třeba i při mytí vlasů. Základní hygiena, naprosto samozřejmá věc, je často velice komplikovaná. Navíc jsou většinu času samy. Chybí jim dotek, obejmutí a pohlazení i obyčejné povídání. 

A právě to jsme si jim o našem Dni Krásy chtěli dát. 

Tak snad zase nejdéle za rok!