Posílejte kredity, darujte nákup!

13.4.2024
Rohlík.cz pomáhá seniorům už dlouhou dobu – nejen, že nabízí dovoz nákupu zdarma, ale je možné objednávat po telefonu na bezplatné lince a pomůže vynést i těžké nákupy (nápoje, prací prášky atd.) až ke vstupním dveřím i tam, kde chybí výtah.
Posílejte kredity, darujte nákup!

Už v době pandemie vybízel zákazníky, aby své kredity za zpožděné nákupy věnovali seniorům! Nadace Krása pomoci díky těmto kreditům pořídila STOVKY nákupů online a zdarma pro potřebné seniory 👵👴

A kreditobraní se vrací! I v měsíci dubnu můžete kredity za zpoždění nákupy na ROHLIK.CZ věnovat seniorům. My za ně nakoupíme pořádný nákup plný kvalitních potravin!

Více než 1/5 domácností seniorů má problémy vyjít s penězi, těm nákup zdarma přijde velmi vhod. Navíc si mohou dopřát takové potraviny, na které obyčejně kvůli nízkému důchodu nezbývají peníze. Takovou radost zažila třeba seniorka Alenka. Měla obrovskou chuť na škvarky, které si chtěla sama připravit – a dle jejích slov už několik dní a málem se jí o nich zdá. Po telefonu jsme jí poradili ten „správný“ špek, který se na to hodí. Na domácích škvarkách si pak pochutnávala několik dní.

Pro většinu obdarovaných seniorů je to poprvé, co něco dostali zdarma. Vnímají naději - že doba osamění a izolace brzy skončí, že na to nejsou sami, že se mají na co těšit a že na ně někdo myslí. Navíc nemuseli v době pandemie do obchodu, což snižovalo riziko nákazy pro tuto nejohroženější skupinu obyvatel.

Jo, jsou to srdcaři a hrdinové s nákupní taškou! DĚKUJEME

Ilustrační foto je od nejmilejší Ta Greta s.r.o.